Нямам спомен министър да е престоял седмица в служебен кабинет

...
Нямам спомен министър да е престоял седмица в служебен кабинет
Коментари Харесай

Секретарят по отбрана на Радев: Служебният премиер доказа партийна принадлежност

" Нямам спомен министър да е прокиснал седмица в длъжностен кабинет и след това да бъде освободен ", разяснява във Facebook секретарят на президента по сигурност и защита Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва, който беше и длъжностен министър на защитата през 2022 и 2023 г. 

Според него повода за това предложение не се корени " в потвърдения професионализъм на към момента настоящия министър ", а се крие " в нефелните конституционни промени, пробутани от ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи ". 

Стоянов прибавя, че няма спомен и политическа партия да се е намесвала в съставянето на длъжностен кабинет на президента Радев (като отбелязва, че Плевнелиев е " ненужно да го разяснява " ).

" С тези си дейности служебният министър председател потвърди партийна принадлежност на кабинета " Главчев ". Зная, че ще им е мъчно да го схванат, само че въпреки всичко се надявам на създадат опит. Венко Сабрутев, Настимир Ананиев и Ко да го проумеят, че този длъжностен кабинет е вследствие на препоръчаните от Христо Иванов и гласувани от тях калпави промени в главния закон на страната ", пише още секретарят на президента по сигурност и защита.

Остава открит въпросът за аргументите за желаната оставка, пред кого ще бъде показана, къде ще се организира дебатът за нея и така нататък, показва още Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва. 

След като през вчерашния ден служебният министър председател Димитър Главчев предложи Даниел Митов за длъжностен министър на външните работи на мястото на Стефан Димитров, персоналната смяна в състава на кабинета би трябвало да бъде утвърдена и от президента. Предложението на Главчев пристигна часове след изявлението на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който пред симпатизанти разгласи, че в служебното държавно управление партията му поддържа само министъра на защитата и изиска промяна на министъра на външните работи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР