Нямам съмнение, че и в трите формации имаме ясно разбираме,

...
Нямам съмнение, че и в трите формации имаме ясно разбираме,
Коментари Харесай

Борис Бонев, Спаси София: В столицата няма да правим сглобка с ГЕРБ

" Нямам подозрение, че и в трите обединения имаме ясно разбираме, че на национално равнище „ сглобката “ с ГЕРБ е належащо зло, само че в София 4 години е интервал, който разрешава доста повече да се работи съответни решения, в сравнение с да се търси болшинство ". Това съобщи в ефира на Euronews Bulgaria Борис Бонев, определен за общински консултант от обединението Политическа партия - Демократична България -Спаси София по отношение на бъдещото ръководство на столицата.

Първите три задания на обединението, който завоюва най-вече места в новия общински съвет, ще са премахването на паркираните коли на пл. „ Света Неделя “, „ което е символен жест, че занапред нататък София ще бъде град за хората, а не най-прекрасните и значими места да бъдат грозни паркинги “. Втората задача ще е промяна на Столичния инспекторат, да се направи обзор на нужните измененията в общинските наредби, по които работят инспекторите, а третата - цялостна проверка на всички поправки, до момента в който още са в гаранция.

„ Очаквам да сме първи на втория тур, да няма толкоз невалидни бюлетини, в случай че се върнат машините “, уточни Бонев.

„ За нас няма подозрение, че това беше авансово квалифициран сюжет, може би той не се отнася толкоз за София, тъй като на фона на другите градове и села, броят на невалидните бюлетини е по-малък. Говорим за 400 000 невалидни бюлетини, не мога да си показва какво е „ да отидат в канала толкоз доста гласове, задоволително да извърнат резултата за кмет или за общински консултант “, счита Борис Бонев.

Цялото изявление във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР