Нямам причина да съществувам, ако не мога да бъда с

...
Нямам причина да съществувам, ако не мога да бъда с
Коментари Харесай

Бионсе и Джей Зи: любовта е борба


„ Нямам причина да живея, в случай че не мога да бъда с теб и нямам потребност от въздух, в случай че не мога да пея твоята ария. Не, нямам потребност от ръце, в случай че не би трябвало да те стоплям и нямам потребност от себе си, в случай че нямам потребност от теб. “ (Бионсе, Die With You)

Ако би трябвало да знаем нещо за връзката на Джей Зи и Бионсе, то към този момент ни е разказано в текстовете на техните части. В не знам какъв брой платинени албуми, сингли и турнета, в документалния филм за Бионсе Life is But a Dream (който ви предлагам с две ръце, среща се в HBO), в неговото изявление при Дейвид Летърман (Netflix), в едно доста значимо изявление на певицата при Опра... Но най-много в песните. Дори „ случая в асансьора “ на 7 май 2014 година (вечерта на Met Gala), когато Соланж, сестрата на Бионсе, го сритва крепко, до момента в който тримата са в асансьорa – даже това го има в текстовете. " Of course sometimes s--- go down when there's a billion dollars in an elevator ", пее тя в ремикс на Flawless.

И макар че всичко наподобява на показ, двамата имат ужасно възприятие за " прайвъси " и не ни заливат отвред с папарашки отпадък, а разкриват на публиката единствено редактирана версия за живота си – и даже в нея той не е розов. И може да ни научи на нещо. Че любовта е и битка. Че не е елементарно за никой. А това ги прави и една от най-автентичните двойки, за които си заслужава да разкажем.



Джей Зи и Бионсе се срещат, когато тя е на 18 години през 1999 година През 2001 година се появяват във фотосесия за Vanity Fair. И двамата са споделяли, че първата година са били най-вече на телефона и че считат това за поставяне на стабилната основа на връзката им. Почти незабавно стартират и да си сътрудничат – през 2002 година излиза 03 Bonnie&Clyde. Това е и началото на едно от най-плодотворните и красиви артистични съдействия въобще. Естествено бомбата пада през 2003 с Crazy in Love, която печели Grammy за най-добрo R&B парче и хората напряко полудяват, а Джей Зи мята любовна стреличка към нея в That's How You Like It. През 2006 година Бионсе споделя, че е подготвена за женитба. Само че тъкмо тогава Джей Зи прави едно уточнение
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР