Нямам повдигнато обвинение и не бях задържан. Това ми се

...
Нямам повдигнато обвинение и не бях задържан. Това ми се
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски: Нямам повдигнато обвинение, не разбрах какво търсят

Нямам повдигнато обвиняване и не бях арестуван. Това ми се случва за трети път. Това сподели кметът на Стамболийски Георги Мараджиев пред БиТиВи, откакто късно нощес бе освободен. " Претърсиха общината. Бяха ми взети и персонални движимости. Но по този начин и не разбрах какво търсят ", изясни той и добави, че от общината са конфискувани компютри и документи, което ще затрудни работата й.

Той отхвърли да има злоупотреби с евросредства и изясни, че всичко, което се прави в общината е с нейни пари, а не с европейски. " Проверките няма нищо неприятно, само че социална поръчка, която е пусната в община Стамболийски, е пусната и съобразена със Закон за обществените поръчки. Всичко, което се прави на територията на общината, се прави с отпуснати средства от държавното управление на Борисов и няма по какъв начин аз по някакъв метод да злоупотребя с тях ", добави Мараджиев.
 Рашковщина в ареста на кмета на Стамболийски съзряха от ГЕРБ
Рашковщина в ареста на кмета на Стамболийски съзряха от ГЕРБ

Искат оставката на вътрешния министър Иван Демерджиев

" Единствена цел е да се отвлече вниманието от това, което се случва сега -, това, което се случва на границата. Това е пиар акция на полицията против работещи кметове на ГЕРБ , с цел да отвлече вниманието от наболели въпроси и несправянето на полицията с тях ", съобщи Мараджиев.

Припомняме, че  вчера за злоупотреби с публични и европейски средства по планове. През март той още веднъж бе разпитван в полицията по сигнал за пазаруване на гласове.
 Кметът на Стамболийски се разследвал от месеци
Кметът на Стамболийски се разследвал от месеци

Има събрани голям брой доказателства за корупция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР