Нямам отношение към службите в България. Власт възпира власт -

...
Нямам отношение към службите в България. Власт възпира власт -
Коментари Харесай

Бойко Борисов за Румен Радев: За импийчмънт е абсурдно да се мисли

Нямам отношение към службите в България. " Власт възпира власт " - доста е значимо, когато имаме президентска, изпълнителна, парламентарна власт ние да работим по уважението на тези институции. Призовавам всички да бъдат по-внимателни с лепенето на етикети. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. 
" Изслушването на конституционните съдии се организира пред всички вас, а назначенията на Радев бяха еднолични ", добави той. 
В една правова страна има институции, които работят по сигнали. Има клюки и внушения, които не всеки път се оказват такива. Знам много по конструиране на служебните кабинети, само че тук, в сглобката, имаме сътрудници, които са взели участие в тези диалози. И Кирил Петков, и Асен Василев, и Сашо Кеша, разкри Борисов и добави: 
" В спортното министерство, където имаме потвърдена корупция, зам.-министър е човек, който е бил министър. Ние нямаме даже зам.-мининстър там. Но това са диалози, които ще водим с сътрудниците, тъй като имаме много терзания по доста назначения. "
" Вчера Нинова дава брифинг и сподели: " Борисов се скри ". Аз няма да търча да давам нарочни брифинги. Не желая която и да е политическа партия да се меси в работата на самостоятелните служби. Когато им е преференциално едните приказват против службите, други - против сглобката. "
" В момента се работи по ротацията, и когато Габриел и Денков дойдат да се отчетат за това, което са се разбрали, тогава ще може да отговорим. "
" Кирил Петков дума не сподели Копринков и президента. Считам, че всичко, за което приказват Пеевски и Радев, в случай че не се намерят доказателства....Аз знам, че Пламен Узунов се появи с една торбичка след среща с митниците. Делян Добрев го видя, всички го видяхте, само че всичко завърши до такава степен ", разяснява водачът на ГЕРБ.
За импийчмънт е неуместно да се приказва и даже да се мисли за човек, определен от народа. Както е и неуместно този човек, който се има за обединител, да приказва като партиен водач. И да не харесва нищо направено. За стотици милиони вреди са тези три години на служебни кабинети на Радев, съобщи той. 
" Лично аз такава оферта не съм предложил, би трябвало да питат другите водачи, надали Йотова си го е измислила ", сподели Борисов във връзка думите на вицепрезидента, че на Радев му е предлагано да стане част от сглобката, а той е отказал и по тази причина се води война с него.
Бил съм каратист толкоз години, толкоз юмруци съм гледал, разяснява Бойко Борисов на въпрос за юмрука на Румен Радев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР