Нямам никаква информация дали други депутати от Има такъв народ

...
Нямам никаква информация дали други депутати от Има такъв народ
Коментари Харесай

Отцепилият се Кирил Симеонов нямал информация дали други от ИТН ще го последват

" Нямам никаква информация дали други депутати от " ИТН " ще ме последват, аз взех еднолично това решение, не мога да кажа какви договаряния или диалози се водят ", съобщи в " Денят стартира " Кирил Симеонов, който финален се отдели от партията на " ИТН ".

По думите му хората желаят опция против статуквото.

" Това, което преля чашата, е свалянето на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Аз гласувах дружно с моята парламентарна група, направих го от преданост. Има две благоприятни условия - или нови избори, или кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи. И двата разновидността са неприемливи, липсва съответна връзка на високо равнище. Най-вероятно ще има предварителни избори, Народното събрание ще е извънредно фрагментиран и разнопосочен още веднъж ", добави Кирил Симеонов.

Според него няма да може да се сформира съответен кабинет.

" Имах един диалог с " Продължаваме промяната " и нищо не ми е предлагано ", добави Кирил Симеонов.

Той разяснява информацията, че по време на съвещанието, на което се обсъждаше оставката на Никола Минчев, министър председателят Кирил Петков е писал смс-и на някой от депутатите по този начин: " Става въпрос за различен сътрудник, знам кой е, само че мисля, че не е правилно да му загатвам името в ефир ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР