Нямам идея за какво тършуваха. Знам само, че сме арестувани

...
Нямам идея за какво тършуваха. Знам само, че сме арестувани
Коментари Харесай

Севдалина Арнаудова: Държаха ни 24 часа без обвинение и без разпит


Нямам концепция защо тършуваха. Знам единствено, че сме задържани от прессъобщението на Министерство на вътрешните работи. Поли Паунова ми се обади да ми каже. Никой не е водил разпити с нас от самото начало. Много полиция пристигна, поемни лица, всичко ставаше пред детето ми. Влизането беше по необходимост и претърсването продължи от 9 до 3 през нощта. Това съобщи на излизане от ГДНП някогашният представител на държавната пресслужба Севделина Арнаудова.

„ Единственото обвързвано с Борисов, бяха открити картички от предизборната акция, само че на мен това ми е работата. “, изясни тя.

„ Нямаме обвинявания и 24 часа бяхме държани без никакви обвинявания и без никакви разпити. Дойдохме тук-взеха ми персоналната карта. Прекарахме нощта в ареста на 7-мо районно управление (на МВР), на стол “, съобщи Арнаудова.

„ Най-скандалното от цялото нещо е че те задържат с прессъобщение, а главно деяние е министър-председателя който е свикал на оперативка вицепремиера и става очевидец и всички служители на реда в постройката споделиха, че това е казус. Той си е разрешил да въвлече и името на европейския основен прокурор, като в свидетелските показания е споделил, че е станало по нейно познание и по нейно предписание. Тези хора сигурно не работят като тези сега. Всичко е скандално. Нашите сътрудници и интернационалните отдел на партията към този момент са по отношение на европратньорите ни “, добави Арнаудова.

„ Вие по какъв начин си обяснявате обстоятелството, че мога да рекетирам този човек. Мафията към този момент си има страна. “, безапелационна беше тя.

„ Нямаше пояснение за задържането ни. “, приключи Арнаудова.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР