Нямало е случай, когато протестиращите са искали нещо, и да

...
Нямало е случай, когато протестиращите са искали нещо, и да
Коментари Харесай

Борисов проговори за протестите и полицаите/ОБНОВЕНА/

Нямало е случай, когато протестиращите са желали нещо, и да не е почетено. Този път служителите на реда бяха насилени, сподели министър председателят
" Уважавам митингите на хората. Нямало е случай, когато протестиращите са желали нещо, и да не е почетено ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов в Кърджали. Той участва на тържествения водосвета за освещаването на новоизградените постройки на средновековния манастир „ Св. Йоан Предтеча “. Ремонтът е почнал преди 3 години, като в него са вложени към 1 млн. лева

Борисов съобщи, че постоянно е желал най-строгите санкции за служителите на реда, които са превишавали пълномощията си. " Да видят по какъв начин в Германия, Франция и Съединени американски щати работи полицията. Разбирам, че желаят да го изкарат полицейско принуждение, само че този път служителите на реда бяха насилени ", сподели още той.

Борисов разяснява и вътрешните избори за водач на Българска социалистическа партия. " Българска социалистическа партия желаят да вършат идващите избори, а те самите не могат да си оправят изборите в личната партия, упрекват се във подправяне на вътрешните си избори ", разяснява водачът на ГЕРБ.

Борисов съобщи, че с обновяването на църкви и джамии се подсигурява етническия мир в страната. " Хората, изповядващи разнообразни религии, се усещат в личната си страна еднообразно почетени ", сподели още той. Заедно с него в Кърджали са ръководителят на Народното събрани Цвета Караянчева, кметът на Пловдив Здравко Димитров, археологът проф. Николай Овчаров, както и пловдивският митрополит Николай.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР