Нямах време да прочета документа, но е хубаво, че имаме

...
Нямах време да прочета документа, но е хубаво, че имаме
Коментари Харесай

Денков за споразумението на ГЕРБ: Хубаво е, че имаме предложен документ

Нямах време да прочета документа, само че е хубаво, че имаме препоръчан документ на масата. Това е положително начало на същинските договаряния сред двете страни в тази полемика. Това съобщи министър председателят Николай Денков в отговор на журналистически въпрос по отношение на оферти по-рано през днешния ден план на съдружно съглашение, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" За нас е основно да се дефинира по какъв начин ще продължат промените, тъй че да сме сигурни, че управническата стратегия ще бъде направена по метод, който ще бъде безапелационен за обществото и ще сложи нови стандарти на ръководство на правосъдна система, антикорупционна комисия, регулатори ", съобщи Денков.

Той разяснява, че анализът на министрите ще стане обществен, когато " всичко е сложено на масата ".

Мария Габриел отхвърли да разяснява какъв брой министри би трябвало да имат надлежно ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в кабинета след ротацията. Тя сподели, че е било доста значимо да се направи разбор на работата на министрите. 

" За нас е значимо " какво ", а " какво " значи - доста ясна посока, доста ясни промени, доста ясни правила, доста явен механизъм на работа. След това " по какъв начин " - това ще продължим да го обсъждаме, и чак по-късно ще пристигна въпросът за позициите ", съобщи Габриел.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР