Няма значение дали работите в офис или сте на свободна

...
Няма значение дали работите в офис или сте на свободна
Коментари Харесай

Работното място може да се пренареди по този начин и да се подобри вашата ефективност

Няма значение дали работите в офис или сте на свободна процедура и работите от вкъщи си, значимо е, че работното място би трябвало да бъде проведено най-ефективно и комфортно, тъй като на него прекарвате по-голямата част от живота си. Смята се, че комфортното работно място е ключът към успеваемост и положително въодушевление. А истината е, че цветът на стени в офиса, както и аксесоарите на масата имат огромно въздействие на атмосферата.

Ето няколко препоръки по какъв начин да организирате уютно работното си място в офиса.

ПОРЯДЪК

В основата на организацията на работното място е да има ред на масата, написа Elle. Ако бюрото ви не е затрупано с документи, изгубени писалки, телбод, мобилен телефон, както и насъбрани чаши и чинии,то възприятието на незадоволеност и стрес могат елементарно да бъдат избегнати. Смята се, че тези, които всекидневно поддържат ред на работното място са доста по-активни в работната среда.

ШУМ

Често външният звук или този от общия офис може да наруши и забави концентрацията на работния развой. Ако цялостната изолираност в офиса не е допустима (например, в откритите пространства), можете да употребявате няколко маскиращи детайли на шума. Например корк дъска със фотоси или сувенири - те са способни да блокират външния звук. Другият метод е да се употребява вентилатор с еднообразен " бял звук ". На доста също оказват помощ шумоизолиращите слушалки

ТЕМПЕРАТУРА

За централизация по време на работния ден е доста значима температурата на работното място. Ето за какво в горещите летни дни в офиса не е толкоз елементарно да се работи в следобедните часове. Проветрявайте постоянно и се пробвайте да поддържате температурата на стаята към 22 градуса по Целзий. Това е тази температура, която ще ви накара да бъдете продуктивни.

ЗЕЛЕНИНА

Стайните растения отстраняват напрежението и енергизират, тъй че, тяхното наличие на работния плот за доста е от жизненоважно значение. Има доста способи да се направи комфортна работна маса с една или две саксии с растения. Изберете си разстения, за които е елементарно да се грижете и да не се опасявайте да ги оставяте без контрол в продължение на няколко дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР