Няма замърсяване на околната среда и днес всичко е нормално.

...
Няма замърсяване на околната среда и днес всичко е нормално.
Коментари Харесай

Проговори съпругата на загиналия работник

Няма замърсяване на околната среда и през днешния ден всичко е обикновено. Автоматична станция мери качеството на въздуха на разстояние към 100 метра, само че не са открити превишения. Това сподели в " Денят стартира " по Българска национална телевизия началникът на отдел на Дирекция " Контрол на околната среда " към Регионална инспекция за опазване на околната среда - Русе инж. Христо Милков.

Инцидентът стана през вчерашния ден на портала на цех за индустриални и моторни масла в града. Последваха вторични гърмежи и мощно задимяване в региона. Наложи се евакуация на всички чиновници, както и на хора от прилежащите компании.

Колеги на починалият чиновник споделиха пред националната телевизия, че починалият чиновник е бил умел служащ и добър човек.

" Не мога още да допускам. Сутринта потегли за работа. Приказвах с него към 10:15 часа. Нямаше му нищо ", споделя опечалената брачна половинка Гюлфидан Исмаилова.

Междувременно окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев сподели, че ще бъдат взети проби от маслото, което е било натоварено в цистерната. " Ще бъде назначена и експертиза, която да ни даде умозаключение за повода за гърмежа. След това ще преценим дейностите си и вероятно отговорността, която следва да понесе някой от хората, имащи ангажимент за товарене на цистерната, която е на компания от Пловдив ", добави той.

" Водим следствие за това дали гибелта не е настъпила вследствие на немарливост, на немърливо осъществяване на служебни отговорности и за неспазване на разпоредбите за сигурност ", сподели още Георги Георгиев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР