Няма точен моент да изгониш руски дипломати, но се случва

...
Няма точен моент да изгониш руски дипломати, но се случва
Коментари Харесай

Мирчев за преговорите с ПП: Следващите дни предстои да разберем дали ще доведат до успех

Няма прецизен моент да изгониш съветски дипломати, само че се случва сега. България и държавното управление направи нещо, което други държавни управления не наравиха. Трябваше да са 71 дипломати дружно с госпожа Митрофанова. Бяха изгонени поради дейности срещу България. Това съобщи депутатът от " " в предаването Денят стартира по Българска национална телевизия. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 473
В последните месеци от " " декларирам, че службите са пробити. Ще настояваме за промяна в службите, в случай че би трябвало и с промени в законите. Функциите на службите са да работят за България, сподели още той. 

По думите му прокорутурата също не работи в полза на страната. 

Мирчев не разяснява дали би трябвало да бъде заменен шефа на ДАНС, тъй като съгласно него това е службата, която минимум основава проблеми. И добави, че службите би трябвало да създадат по този начин, че да не се образуват кафези, които да работят за непознати страни. 

Нашите служби са задоволително положителни, с цел да знаят за казуса на " Капитан Андреево " и никой нищо не прави. Трябва да имаме освен рабортещи служби, само че и регулатори. Комисия за защита на конкуренцията също не работи, добави депутатът. 

Мирчев означи, че от полунощ ще бъде реалност отстъпката от 25 стотинки за горивата. 

Ивайло Мирчев разяснява и консултациите с " Продължаваме промяната " за нов кабинет. 

Преговорите са градивни, дали ще доведат до триумф ще разберем идващите дни. Нямаме разлики по целите - намляване на инфлацията, геополитическа самостоятелност на България. Нямаме разлики с Българска социалистическа партия за войната в Украйна. Това е сложна коалциия и от " "  не сме си представяли, че ще седнем на една маса с Българска социалистическа партия за общо ръководство. Относно енергийната самостоятелност - ние сме завсиими от Русия по три копонента. От газа към този момент сме самостоятелни, работим, с цел да станем самостоятелни от перол, нуклеарно гориво имаме за още 3 години. В рамките на година АЕЦ Козлудий може да работи без помощ от Русия, изясни Мирчев. 

Не правя сравнение сред Кирил Петков и Асен Василев. те са добър екип. Не знам кой е следащия финасов министър. Петков е самоуверен човек и го потвърди. Каквато и да бъде ролята му считам че ще бъде скъп и за ръководството и за България. Още се разискват имента на министертсвата, които към момнета са управлявани от хора на " ИТН ", добави Мирчев. 

Депутатът разяснява и възможното връчване третия мандат за сформиране на праителство на " ".

Това е решение на президента. Надявам се да се получи държавно управление още с първия мандат, посочи Мирчев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР