Няма спор за никой, включително и за тези, които най-силно

...
Няма спор за никой, включително и за тези, които най-силно
Коментари Харесай

Борисов: И хейтърите на Европа са наясно, че няма по-добро място за живеене

Няма спор за никой, в това число и за тези, които най-силно хейтят Европа, че това е най-хубавото място за живот. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов по време на конгрес на ЕНП под мотото „ Европа стартира във Вашето село/град/регион ", който се организира в София и се счита за начало на акцията за евроизборите следващата година.

„ Много е мъчно след шефа ( Жозеф Дол -б. р. ) да приказваш, само че по този начин са ни наредили. Няма спор за никой в Европа, в това число и за тези, които най-силно хейтят Европа, че това е най-хубавото място за живот. Кой би напуснал Европа? Неслучайно миграционният поток е към Европа, тъй като това е най-хубавото място за живеене, с най-хубавата инфраструктура, иновация, екология, даже неуместни обществени системи. Всичко най-хубаво е направено тук в Европа. Няма никакъв спор. Аз съм живял и по времето на Съветския съюз, каква наслада беше, когато отидем на запад да забележим свят ", разяснява Борисов. По думите му това е било нещо нечувано.

„ Аз около спорта имах опция да видя. Разликите бяха колосални. Сега отиваш в Братислава, Прага, Будапеща и сред Виена няма разлика – единствено за 10-15 години. По-навреме би трябвало да отчитаме коварството на тези, за които говорите ", сподели още Бойко Борисов.

Очаквайте подробности
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР