Няма съмнение, че Локомотив Пловдив е една от приятните изненади

...
Няма съмнение, че Локомотив Пловдив е една от приятните изненади
Коментари Харесай

"Локомотив" Пловдив иска отново да е изненадата в Лига Европа

Няма подозрение, че " Локомотив " Пловдив е една от приятните изненади в квалификациите за груповата фаза на Лига Европа! " Смърфовете " желаят още веднъж да бъдат в такава роля и да отстранят носителя на Купата на Франция - " Страсбург ". Първият мач сред двата отбора от третия квалификационен кръг е довечера (8 август) в 20:30 ч. на стадиона в парк " Лаута ".

Няма подозрение, че момчетата на Бруно Акрапович ще имат сложна задача! " Локо " е носителят на Купата на България за миналата акция, само че през днешния ден посреща своя " сътрудник " в надалеч по-силно състезание - " Страсбург " от Франция.

Въпреки това " черно-белите " потвърдиха, че не трябва по никакъв метод да бъдат подценявани! Те отстраниха в предходния кръг считания за любимец " Спартак " Търнава след победа вкъщи и загуба като посетител в вманиачен мач, в който въпреки всичко оказа помощ преимуществото на гола на непознат терен.

Собственикът на клуба Христо Крушарски беше безпределно удовлетворен от успеха и даде обещание на почитателите нови триумфи. Той стимулира и с репликата, че последовател от Шотландия е заречен цялостен ТИР уиски за отстраняването на " Страсбург ".
Крушарски: Атмосферата е пивка, чакаме ТИР с уиски (ВИДЕО) "Едвам устоях, можеше и да не се прибера ", съобщи притежателят на "Локомотив " Пловдив
Треньорът на отбора Бруно Акрапович сподели, че е разучил детайлно противника, а и няма да се тормози за контузени играчи.

Гостите пък идват със солидна агитка от 200 индивида, които надали ще засенчат пламенната пловдивска аудитория, която поддържаше тима и при равенството 1:1 против " Лудогорец " в последния кръг на българския шампионат.

Дали " Локо " още веднъж ще сервира изненадата или в " Страсбург " са си извлекли поуките от непознатите неточности? Предстои да разберем!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР