Няма съмнение, че една от най-интересните участнички тази година в

...
Няма съмнение, че една от най-интересните участнички тази година в
Коментари Харесай

Кристина от Ергенът призна за силикона и обяви: Обичам Габи!

Няма подозрение, че една от най-интересните участнички тази година в „ Ергенът “ ще е Кристина. Тя даде такава поръчка още с визитката си в шоуто, от която разбрахме, че с изключение на красива, е и умна. 

Вероятно ще разберем повече за Кристина в хода на шоуто, само че тя разкри малко повече за себе си в Instagram, където отговори на много въпроси на своите почитатели, написа каналът vbox7.

Така да вземем за пример стана ясно, че тя не има вяра в любовта от пръв взор, а в една връзка търси на първо място доверие, успокоение, смислени диалози и уют след края на дългия и уморителен работен ден.

Кристина беше запитана и какво мисли за Евгени. Тя отговори прекомерно сбито на въпроса, определяйки го за „ положително момче “. По-късно сподели, че го дефинира за „ момче “, тъй като има такова лъчение – детско.

Дали обаче това значи, че романсът сред нея и пианистът е неосъществим? Твърде евентуално е, само че и дано не забравяме, че участничките нямат право да разкриват прекалено много от случилото се в Бодрум.

Иначе Кристина призна, че ѝ се желае да продължи както с работата си на правист, по този начин и да се развива като инфлуенсър. Впрочем последното към този момент ѝ се получава и то с огромен триумф. Така да вземем за пример неотдавна тя е рекламирала и сериозен бранд, занимаващ се с продажба на първокласни бижута. 

Кристина призна още, че има силикон в бюста си, а фигурата поддържа с фитнес и здравословно хранене. Но по-интересен беше отговорът ѝ на това какво мисли за скандалната Габи. И отговорът ѝ е безапелационен – обича я.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР