Няма с какво да се изненадаме. Ако се представим на

...
Няма с какво да се изненадаме. Ако се представим на
Коментари Харесай

Стоилов: Ако се представим на максимално ниво, ще победим Черно море

" Няма с какво да се изненадаме. Ако се представим на оптималното си равнище, би трябвало да спечелим мача. Очаквам от моите играчи да почнат да печелят мачове. След позитивното показване на терена, време е да почнем да печелим, в случай че би трябвало повече с темперамент и воля. Футболистите на Левски са задължени да играят във всеки мач за победа и да я търсят от първата минута. Важно е играчите да стигнат до максимума на своите благоприятни условия, в случай че го създадат, не би трябвало да има проблеми да спечелим ". Това съобщи треньорът на Левски Станимир Стоилов преди утрешния дуел с Черно море от 19-ия кръг на Първа лига, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Стоилов разкри, че към този момент знае какъв ще бъде титулярният му състав и добави, че на вратата ще застане опитният Николай Михайлов. " Имам в главата концепция по какъв начин ще играем, по какъв начин ще противодействаме, само че въпреки всичко има още 24 часа, през днешния ден имаме една подготовка, след тренировката играчите ще знаят какъв ще е съставът. Утре ще пази Михайлов, само че младите вратари ще получават също непрекъснати шансове. Наши хора са там (Велико Търново), към момента има малко сняг на терена, което е добре, в случай че не се стопи, на следващия ден като го почистим, теренът няма да е заледен. Единственият проблем е теренът да не е заледен. Иначе след смяната тутакси ще бъдат доста по-добри изискванията като температури ", сподели той по отношение на положението на терена във Велико Търново, където ще се организира срещата поради наказване на " сините ".

" Между Левски и Черно море постоянно са ставали забавни дуели, уповавам се да продължим по този начин. От нашите футболисти проблем има само Асен Митков, който към този момент тренира с тима, само че занапред единствено една подготовка е направил. Петрис към момента не е почнал тренировки, чакам другата седмица да стартира. Другите всички са здрави, като изключвам санкции Андриан Краев. Черно море имат непокътнат жанр на игра от много години и също като нас не се преценяват с съперниците ", добави Стоилов.

Мачът сред Левски и Черно море ще се играе в събота, 11-ти февруари, от 12:30 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР