Няма разлика между ГЕРБ и ПП-ДБ. Едните защитават старите схеми

...
Няма разлика между ГЕРБ и ПП-ДБ. Едните защитават старите схеми
Коментари Харесай

Борис Цветков: Между ГЕРБ и ПП-ДБ няма разлика, защитават стари и нови схеми

" Няма разлика сред ГЕРБ и ПП-ДБ. Едните пазят старите схеми и далавери на Бойко Борисов, а другите ползват нови схеми да продават американски или съветски газ с надценка или фотоволтаици и акумулатори. Обаче 2/3 от българския народ има други проблеми и тези проблеми ги взема решение Българска социалистическа партия. " Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 14 МИР - Перник Борис Цветков по БСТВ. 
Той даде образец с приемането на безплатните детски ясли и градини. " Десните споделяха, че ще банкрутираме страната и че това не може да се случи в София, Пловдив, Перник и така нататък Българска социалистическа партия към този момент го прави в дребните общини и в Пловдив за две години преди ГЕРБ да го анулират. Но се оказа се, че нашите сметки са прави. Няма никой родител да забогатее от тези пари, само че това е един знак към хората, които имат първо дете, че има страна, която би им помогнала в случай че се решат на смелата постъпка в тази рецесия да имат второ ", уточни Цветков. 
По думите му, когато Българска социалистическа партия предложи каквото и да е в интерес на хората - отговорът е или пари няма, или, в случай че се одобри, то да влезе в действие от на следващия ден, вдругиден или по-вдругиден. " Така стана с минималната работна заплата - над 40 пъти го отхвърлят, в последния ден го одобряват, преди да падне държавното управление, за 1 януари 2024 година За безплатните учебници одобряват февруари предлагането ни не от 1 март да влезе в действие, с цел да са безвъзмездни учебниците на горния випуск, не от септември 2023-2024, а от септември 2024-2025 година ", напомни социалистът и изрично съобщи: " Единствената партия, която прави нещо за учениците, за младите фамилии, за работещите, за пенсионерите е Българска социалистическа партия. "
" Ще създадем всичко допустимо Перник да има депутат, който да е обществено зает. Не може трима от депутатите от Перник, двама от ГЕРБ и един от Политическа партия, да гласоподават срещу безплатните детски градини, срещу 300-те лева еднократна помощ за възпитаници, да не се подвига минималната работна заплата, да не се актуализират пенсиите - с мотив, че пари няма, само че същите те да гласоподават за 8-те самолета F-16 и за военната помощ за Украйна ", сподели в умозаключение Борис Цветков и прикани на изборите да се гласоподава с номер 1 за " Българска социалистическа партия за България ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР