Няма промяна в състоянието на трите жени с опасност за

...
Няма промяна в състоянието на трите жени с опасност за
Коментари Харесай

Последна информация за състоянието на пострадалите в катастрофата край Своге

Няма смяна в положението на трите дами с заплаха за живота, потърпевши при злополуката край Своге. Това сподели на брифинг представителят на УМБАЛСМ „ Пирогов “ Мария Пойразова за положението на потърпевшите в тежката злополука край Своге от 25 август.
" Трите дами, които дни наред са в най-тежко положение и са сложени на апаратна вентилация, не престават да са без смяна в положението ", изясни тя.
" Екипите на Централна реанимация вършат всичко належащо да запазят здравето и живота им “, разяснява Мария Пойразова. „ Една пациентка е преведена в Неврохиругия. По всяка възможност при започване на идната седмица ще бъде оперирана ", уточни тя.
" Екипът на проф. Николай Габровски ще извърши намеса на гръбначния й дирек. Едно от пострадванията й е фрактура в тази област “, изясни представителят на „ Пирогов “ и добави, че лекарите ще преценяват дали това е единствената намеса, от която дамата се нуждае.
" Друга пациентка, която оня ден беше оперирана от травматолозите, персонално от проф. Диян Енчев, може да претърпи още оперативни намеси по преценка на експертите по отношение на положението ѝ ", сподели още Мария Пойразова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР