Няма престъпление, няма виновно лице. Пернишкият съд потвърди решението на

...
Няма престъпление, няма виновно лице. Пернишкият съд потвърди решението на
Коментари Харесай

Майката На Детето, Блъснато От Кмета На Трън С Тежки Думи

„ Няма закононарушение, няма отговорно лице. Пернишкият съд удостовери решението на трънския областен съд, че детето единствено се е блъснало в джипа “, още сподели майката. Тя приказва за първи път пред камера след оповестяването на решението на съда. Станислав Николов изрично отхвърли коментар. Неговата присъда не предстои на обжалване и митинги. Законодателят приравнява произшествието на инцидентно действие, което изключва виновност на дееца.

„ Щастливото детство на Ивайло няма да се върне в никакъв случай. Детето боледува, предходната година постъпихме в болница “, сподели майката. Майката, която се грижи сама за сина си, беше безапелационна, че съдията е отхвърлил здравната експертиза, както и свидетелските показания на очевидеца на произшествието. Джипът на Николов, който е главно материално доказателство и би трябвало да се резервира до края на досъдебното произвеждане, е продаден в деня на злополуката. По думи на Гълъбова няма непокътнато местопрестъпление.

„ Няма кръвна проба. Тестът с дрегер е изработен часове след закононарушението. В дежурната на полицията два дни няма сведение за случилото се “, безапелационна беше майката.

Гълъбова съобщи, че сходни решения се оспорват и могат да бъдат преразгледани във Върховния съд в София, по тази причина ще напише отворено писмо към основния прокурор. Според нея правата на сина й са нарушени. Николов в никакъв случай не се е поинтересувал какво е положението на Ивайло.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР