Няма представителство на всички онези забравени от държавата през тези

...
Няма представителство на всички онези забравени от държавата през тези
Коментари Харесай

”Кърваво писмо” на ”Системата ни убива” към властта frognews.bg

" Няма посланичество на всички тези забравени от страната през тези 33 години преход. В България за 33 години сме очевидци на един невиждан опит да се продаде националният суверенитет, даже да се унищожи българският народ. Как наричате 33 години на дъното, когато 60% от издръжката на живот е минималната работна заплата или пенсия. 33 години чакаме светлото бъдеще, две генерации си отидоха. Колко време да чакаме още? Кога ще има посланичество от всички тези, които са забравени, всеки един от " дребните хора "? ", уточни той пред БНР и назова всичко това " геноцид ".

Ядрото на новата партия ще са хората с увреждания, само че в по-широка основа в нея ще влязат всички, които се усещат излъгани от тези 33 години преход: " Всеки, който се усеща измамен от обещаната смяна, и всеки, който се усеща измамен от обещаното ярко бъдеще – 33 години преход, той е нашият електорат и той би могъл да ни припознае ".

" Изчерпахме всички други благоприятни условия. Очевидно, че властимащите и властта не чуват това, което приказва улицата, и това, което приказва гражданското общество. Единственият излаз е да се влезе, т.е. да се събере нова политическа групировка, която от парламентарната естрада да бъде гласът на тези онеправдани, останали настрана, за които страната се е оказала мащеха, и за всички, които споделят част от концепциите ни ", безапелационен бе адв. Рашков.

Според него хората са разочаровани и изморени от това, тъй като не виждат за кого да гласоподават:

" Политическото двуличие го виждаме всякога, когато се образува следващият парламент. Някак обещанията остават в предишното, внезапно не помнят какво са дали обещание тези, които отиват там ".

Дори изборите да бъдат през лятото, може би ще успеем да се явим независимо като партия, счита адв. Росен Рашков и добави, че всяка пълноценна партия има за цел и парламентарни, и локални избори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР