Няма повод да подавам оставка като зам.-председател на НС. Нужни

...
Няма повод да подавам оставка като зам.-председател на НС. Нужни
Коментари Харесай

Ива Митева: В ИТН попълвахме тестове за лоялност, имаше и проверки с детектор на лъжата

Няма мотив да депозирам оставка като зам.-председател на Народно събрание. Нужни са 10 депутата на групата ни и ние имаме толкоз. Разбрах, че до късно нощес е траял натискът върху сътрудници, които не са се поддали. Не можех да допускам до последно за всичко, което се случва. Нека да стартират да демонстрират документи, с цел да може да се убеди обществеността за всички изказвания, които бяха изнесени. Това съобщи от „ “ във връзка със протичащото се в партията на Слави Трифонов.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 160
По думите ѝ нямало други сътрудници, които имат желание да изоставен парламентарната им група. „ Надявам се да няма повече такива хора. Натрупа се напрежението посред ни и може би това е мотив за напускането “, уточни тя.

„ Ако разривът е поради Република Северна Македония (РСМ) на следващия ден сме предложили чуване на външния министър по тематиката районен съд Македония. Има много забавна информация, която тя ще изложи “, разгласи Митева.

„ Неприятно ми е това, което се случва в общественото пространство. Самата аз съм упреквана защо ли не. Може би това беше моментът да се постави някаква спирачка на това, което се случва и вземането на еднолични решения. Предполагам, че нещо е обещавано на нашите сътрудници, само че не желая да приказвам без доказателства. Твърди се, че са им предлагани постове в министерства и организации, както и в кандидат-депутатски листи. Това е грозно и то на фона на поръчката за битка с корупцията и морала. Защо потъпкваме всички правила? “, пита се Ива Митева

„ Човек се построява самичък и се демонстрира като персона самичък. На мен никой не ми е влиял. Аз съм определена от Има Такъв Народ и споделям идеята. Ние сме имали свободата да гласуваме. Да, Тошко е мъчен темперамент и ни е казвал по какъв начин да гласуваме. Когато гласуваме, обаче се водехме от личната си съвет, от време на време даже в прорез с това, което е желало управлението “, разкри зам.-председателят на Министерски съвет.

„ Попълвали сме проби за преданост, призна тя. Чувана съм от сътрудници, че са подлагани на детектор на лъжата, само че не е имало последици. Резултатът от теста за преданост не бе взет поради. Идеята в нашата партия беше хората да са специалисти. Нормално е когато влязат хора, които не познаваш, да провериш дали няма да се извърнат против теб. Това в действителност се случи “, разкри.

„ Не познавам Орлин Алексиев. Никога не съм ходила на срещи с него и не знам за покупко-продажби “, безапелационна бе Митева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР