„Няма повдигнато обвинение срещу Бойко Борисов. От 17 март е

...
„Няма повдигнато обвинение срещу Бойко Борисов. От 17 март е
Коментари Харесай

Официално: Горанов и Арнаудова също в ареста! Кирил Петков свидетелствал по казуса с Борисов 

„ Няма повдигнато обвиняване против Бойко Борисов. От 17 март е формирано досъдебно произвеждане “, това съобщи юристът на някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов – Менко Менков.

„ Това, което разбрах е, че първото деяние, което е било подхванато е разпит на премиера Кирил Петков като очевидец. Това е станало през днешния ден преди претърсванията в дома на Бойко Борисов “, разясни Менков.

Той разясни, че Владислав Горанов също е арестуван за 24 часа. „ В дома на Севдалина Арнаудова продължава да текат обиски и тя ще бъде арестувана за 24 часа “, разясни юристът.

Той сподели, че няма информация дали Менда Стоянова е арестувана.

Юристът бе безапелационен, че „ никаква европрокуратура не взе участие в това “.

„ От БНР разбрах, че прокуратурата е схванала от медиите и не е сезирана до този миг.

Досъдебното произвеждане е формирано на 17 март при изискванията на необходимост. Става въпрос за инспекция по сигнал на съдружие „ Боец “ от 10 декември 2021 година.

Сигналът е от разпечатка на изявления в медиите, за които се настояват какви ли не неща за Борисов. Един милион нелепи неща “, съобщи юристът на някогашния министър председател.

„ Борисов и другите две лица ще прекарат нощта в ареста и на следващия ден ще разберем какво ще следва “, сподели юрист Менков.

Той разясни още, че в заповедта за задържане на водача на ГЕРБ написа „ изнудване “, само че не се упомената кой е бил изнудвал, по кое време и защо.

„ Аз не разбрах защо е задържан Г-н Борисов. Пише едни общи неща “, съобщи още юрист Менков. blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР