Няма пострадали български граждани, поне за момента нямаме данни. Има

...
Няма пострадали български граждани, поне за момента нямаме данни. Има
Коментари Харесай

Консулът на България в Атина за циклона Янос: Няма данни за пострадали българи |

Няма потърпевши български жители, най-малко за момента нямаме данни. Има потърпевшо имущество на български жители, главно коли, които са наводнени от потоците вода, които са се стичали от високите елементи на острова . Това заяви пред Българска национална телевизия консулът ни в Атина Любомир Георгиев и добави:

Имаме няколко получени сигнала за българи, обезпокоени от наводненията. Основно на остров Кефалония. Става въпрос за туристи.  До тази вечер се чака да спрат преваляванията в Централна Гърция и Пелопонес, като циклонът се измества към о-в Крит. До неделя се чака всичко завърши, като естествено ще би трябвало водата да се оттече.

От Министерство на външните работи предлагат жителите да заобикалят пътешестване в регионите, наранени от циклона Янос. Да осведомят свои близки по отношение на местоположението си и за местата, в които имат намерение да ги посетят. 

Предварително да се срещнат с местоположението на най-близките ръководства на полицията, пожарната и незабавната помощ в региона, в който се намират. При нужда да се свържат с представителствата на страната ни в Гърция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР