Няма полиция в света, която да остави вандали да унищожат

...
Няма полиция в света, която да остави вандали да унищожат
Коментари Харесай

СДВР: Няма полиция в света, която да остави вандали да унищожат

Няма полиция в света, която да остави вандали да унищожат имущество в центъра, на която и да е столица. Ако не бяхме приложили реципрочни дейности, щяха да пострадат доста почтени жители и публицисти. Това съобщи на брифинг тази заран шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Любомир Николов, съобщи кореспондент на БГНЕС.


33-ма са арестуваните след снощните батални подиуми, случили се в региона към Националния стадион “Васил Левски ” и Министерство на спорта, до момента в който на стадиона пред празни естрада България игра с Унгария.

Сред арестуваните има и малолетни лица. Част от задържаните са арестувани за увреждане на общинско и частно имущество, трима - за запалване на микробус.

Представителите на Столична дирекция на вътрешните работи са безапелационни, че в случай че не са били подхванати дейности с водно оръдие и мощ, е можело да се стигне и до жертви. " Градът щеше да пламне ", споделиха от столичната полиция.

Протестиращите демонстрираха невиждана експанзия, сподели заместник-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Стефан Иванов.

Той продължи, че протестиращите футболни агитки са заплашили живота и здравето освен на полицейските чиновници, само че и на самите тях. Предупредихме ги неведнъж да приключа нарушаването на публичния ред, добави Иванов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР