Няма по-прекрасно нещо от детската усмивка. А ако е споделена

...
Няма по-прекрасно нещо от детската усмивка. А ако е споделена
Коментари Харесай

Хвърчила политат над Братската могила на 12 май

Няма по-прекрасно нещо от детската усмивка. А в случай че е споделена с цялото семейство, тя става скъпа. Екипът на консултативно-терапевтична самодейност „ Хвърчило " провежда за четвърта година специфичен празник, където да изживеете незабравими страсти.

На 12 май от 10 часа на Братската могила ще стартира фамилен пикник с стартиране на хвърчила. За всички деца ще има доста изненади и разнородни способи да прекарат сутринта в игри.

Събитието ще се организира със съдействието на кмета на Район " Западен " Димитър Колев и с поддръжката на SkyviewU България, другари и донори.

Екипът самодейността провежда конкурс за стихотворение или рисунка на тематика " ХВЪРЧИЛО ". Желаещите да се включат могат да изпращат материалите си на [email protected]. Творбите ще бъдат оповестени на страницата във фейсбук. Крайният период за присъединяване 9 май. Победителите ще бъдат избрани, съгласно броя на харесванията и ще бъдат оповестени на страницата. Най-добрите ще получат награди.

Специалистите в центъра - логопеди, психолози и специфични педагози - работят с деца и техните фамилии, както и с възрастни, с езиково-говорни и когнитивни нарушавания, прочувствени и поведенчески проблеми, усложнения в общественото действие.

Те се сплотяват към концепцията, че хвърчилото е известен метод за релакс и форма на душевно упражнение от хилядолетия. Пускането им носи наслада на деца и възрастни на всички места по света, споделят уредниците.

Повече за събитието можете да прочетете на:

https://www.facebook.com/events/137812953600549/?active_tab=about
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР