Няма по-печелившо държавно предприятие от Турски поток. Проектът не е

...
Няма по-печелившо държавно предприятие от Турски поток. Проектът не е
Коментари Харесай

Биков: Няма по-печелившо държавно предприятие от Турски поток

" Няма по-печелившо държавно дружество от " Турски поток. Проектът не е неблагоприятен за България. Това излиза наяве от данните. До момента един милиард и триста милиона са влезнали по този план, който е 100% български. Той коства 3 милиарда и ще бъде изплатен до края на 2025 година, след което започваме с чиста облага ", сподели Тома Биков.

Според Биков досегашните им сътрудници от ПП-ДБ не могат да считат и заради тази причина са споделили, че облагата е по-малка.

" В ГЕРБ нямаме комплекс от този план. Радваме се, че предложиха комисия за него ", добави пред bTV Биков и акцентира, че от партията на Бойко Борисов ще поддържат концепциите за всички комисии.

Относно обвиняванията, че по този начин се работи в интерес на Русия, Биков разяснява, че газопроводът, който минава през Украйна, продължава да работи и по него влиза повече газ.

" Турски поток " има геополитическо значение и е напълно в интерес на България “, безапелационен е Биков.

Къде е прословутата пътна карта?

" Това е проект за деяние какво вършим. ПП-ДБ го назовават стратегически документи, а то е паметна записка “, разяснява Биков прословутата изчезнала пътна карта.

На въпрос за какво я няма той отговори: " Как да я няма? Когато Петков беше министър председател, той го беше изискал и получил. Атанас Атанасов споделяше, че го е чел ".

Според Биков от ПП-ДБ имат податливост " да основават легенди заради некадърност да създават роман ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР