Няма оцелели при катастрофата на украински Бойнг 737 в Иран,

...
Няма оцелели при катастрофата на украински Бойнг 737 в Иран,
Коментари Харесай

Украински Boeing се разби в Иран

Няма оживели при злополуката на украински Бойнг 737 в Иран, заяви иранският Червен полумесец, съобщи БГНЕС. Иранската телевизия заяви съобщи, че всички пасажери при злополуката на украинския Бойнг 737 са починали.

Украинският Бойнг 737 със 170 души на борда е изхвърчал от Техеран в 4:42 часа българско време и е спрял да предава данни 2 минути след излитането си – в 4:44 българско време, съгласно услугата за следене на самолети Flightradar.

Според уеб страницата, украинският Boeing 737-800 е аварирал малко след излитането. “Полет PS752 излетя от Техеран в 2:42 UTC (4:42 българско време). Последните данни бяха получени в 2:44 UTC (4:44 българско време) ”, написа Flightradar в своя акаунт в Twitter.

По-рано иранската организация Tasnim заяви, че украинският аероплан със 167 пасажери на борда се е разрушил заради “технически проблеми ” на интернационалното летище „ Имам Хомейни “ в Техеран. Според организацията информация за случая е доказана от шефа на летището. Той е декларирал, че самолетът се е разрушил малко след излитането.

Първоначално беше обявено, че броят на хората в авариралата машина е 180, само че по-късно тази информация беше поправена от иранските управляващи, които обясниха, че на борда са били 170 души.

Международното летище в Киев „ Бориспол “ към момента няма информация за възможна злополука на украинския лайнер, който е летял от Техеран за Киев, заяви РИА „ Новости “.

Иранските управляващи оповестиха, че към мястото на злополуката са се отправили 10 коли за спешна помощ. При рухването самолетът е избухнал в пламъци, а локален представител съобщи, че избавителните екипи ще се опитат да спасят част от пасажерите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР