Няма открити нарушение след проверката на Сектор Пътна полиция“ на

...
Няма открити нарушение след проверката на Сектор Пътна полиция“ на
Коментари Харесай

След проверка: МВР не откри нарушения при товарната линейка, възмутила жители на Цалапица

Няма открити нарушаване след инспекцията на Сектор „ Пътна полиция “ на товарната кола за спешна помощ, която възмути поданици на Цалапица. Причина за възмущението им беше това, че с колата за спешна помощ, оборудвана със стикери, буркани и сирени, които по принцип се употребяват при специфичен режим на придвижване се извършваше товарната и разтоварваща активност на адрес на една от улиците в селото.
Прочетете още
Изглежда обаче след публикацията ни мъжът е премахнал надписите на непознат език „ Ambulance ”,, както и лампите, защото от предоставените до медията ни фотоси в оня интервал се виждат както надписите, по този начин и лампите.

От Сектор „ Пътна полиция “ са направили инспекция, при която е открито, че към този миг автомобилът от предоставените фрагменти не се употребява като подобен със специфичен режим на придвижване, в частност – като медицински.

Той е бил закупен от чужбина като бракувана кола за спешна помощ и регистриран в България в сходство с настоящото законодателство, без да има нарушавания в използване на процедурата по регистрация.

От притежателя – юридическо лице, са били заличени надписите на непознат език, указващи, че МПС се е употребило за здравна активност, демонтирани са и задните сини лампи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР