Няма отклонения от нормите в качеството на атмосферния въздух е

...
Няма отклонения от нормите в качеството на атмосферния въздух е
Коментари Харесай

Чист въздух след пожар в обект за автомобили и гуми край Силистра

Няма отклонения от нормите в качеството на атмосферния въздух е открила инспекция на Регионалната ревизия по околната среда и водите в Русе след зародилия преди два дни пожар в обект, където се съхраняват излезли от приложимост моторни транспортни средства, черни и цветни метали.

Проверката на площадката за боклуци в намиращото се в непосредствена непосредственост до Силистра село Калипетрово е била осъществена неотложно, откакто е бил подаден сигнал на тел. 112 за горящи коли и гуми.

Все още не са изяснени аргументите за пожара, сподавен бързо от силистренските огнеборци.

По информация на кмета на селото Николай Узунов в акцията са се присъединили и всички аграрни кооперации в региона, които са обезпечили цистерни с вода за потребностите на пожарникарите.

Съставен е бил констативен протокол и са дадени наставления да се показа информация, обвързвана с приемането и предаването на отпадъците, както и други документи по условията на профилирана разпоредба: писмени пояснения по отношение на възникването на пожара, осъществяваните действия на площадката и количествата на наличните все още на случая отпадъци; да се уведомява инспекцията при всяко предаване на боклуци от площадката, в това число и тези, наранени от пожара.

На представителя на компанията е връчена покана за сформиране на акт за определяне на административно нарушаване.

Проверката по отношение на зародилия пожар продължава.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР