„Няма нужда от пари“ - това са били част от

...
„Няма нужда от пари“ - това са били част от
Коментари Харесай

„Исках да докарам спонсори в БФС, а Боби Михайлови ми каза, че няма нужда и да си свиркам“

„ Няма потребност от пари “ - това са били част от думите, които Борислав Михайлов е споделил на Петър Величков по време на една от срещите им в Изпълкома на БФС, съгласно самия предприемач, научихме от „ Топ Спорт “.

„ Аз съм предприемач, бил съм по това време шеф в една от най-големите компании в България и на съвещанието на Изпълкома се декларира, че Петър Величков ще дава отговор за спонсорството. На идващия ден приказвам с Михайлов и му споделям: " Виж, би трябвало да седнем и да беседваме. Ако аз ще давам отговор за спонсорството, има избрани неща, които би трябвало да се направя, с цел да може да бъдем малко по-атрактивни, да бъдем обсъждани като благонадежден сътрудник ". Знаете ли какво ми отговори? " Свиркай си, аз парите съм ги намерил. Нямаш никакви задължения тук ", това ми съобщи. И след това тези хора имат наглостта да ми кажат " Той отговаряше за спонсорството, за какво не вкара пари? ". Не може да вкараш пари в една продънена каца, от която всичко тече, първо. И второ - няма по какъв начин да докараш пари, когато някой ти декларира, че парите ги е намерил и да си свиркаш “, сподели Величков във връзка функционалностите си в БФС и връзката си с президента.

Той посочи още и че съвещанията на Изпълкома протичали в продължение на 20 минути. Според него, това е извънредно незадоволително, с цел да се разиска, каквото и да било, камо ли да се ръководи най-голямата спортна конструкция в България.

Петър Величков призна още, че Димитър Бербатов е разговарял с всички съществени клубове в страната, само че не и с управленията на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив. Той даже разкритикува остро притежателя на „ смърфовете “ - Христо Крушарски, който съобщи, че ще даде на кандидат-президента „ количка с вар “, с цел да маже стените на стадиона му. Величков е безапелационен, че с сходна изразителност няма по какъв начин да се води диалог на сериозна тематика, каквато е бъдещето на българския футбол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР