Няма нищо вярно в думите на Никола Стоянов, заяви Иван

...
Няма нищо вярно в думите на Никола Стоянов, заяви Иван
Коментари Харесай

Директорът на ВМЗ Сопот: Румен Радев воюва с Нинова и ние сме следствие от тази война

Няма нищо правилно в думите на Никола Стоянов, съобщи Иван Иванов, който към момента е изп. шеф на ВМЗ-Сопот.

Служебният министър Никола Стоянов упрекна предходното управления на ВМЗ-Сопот, че съзнателно е водило предприятието към банкрут.

„ Единственото правилно в неговото изявление е абревиатурата на Вазовски машиностроителни фабрики. Този е човек прокиснал 7 месеца на стола на съвета на шефовете като негов ръководител и единственото, което е правил, се е разхождал в скъпото си костюмче от портала до директорския кабинет. Той не познава военнопромишления комплекс, не познава положението на Вазовски машиностроителни фабрики, тъй че тези изказвания, които чухме, да тежат на неговата съвест “, разяснява Иванов.

Той видя в дейностите на Стоянов поръчка.

„ Румен Радев води война с Корнелия Нинова и ние сме разследване от тази война. Виждам и реваншизъм у Стоянов. Иначе продуктивността освен че не е паднала. Тя е нараснала съвсем 2 пъти по времето, когато аз съм шеф на завода и това си има. За 2021 година заводът е осъществил 195 милиона лв., а по обновената стратегия, която ние сме създали - 420 милиона лв.. Достатъчно ясно приказват цифрите и аз ще съветвам господин Стоянов, в случай че продължи да лъже безобразно от телевизионния екран и да извършва най-вероятно политическа поръчка, то ще се забележим в съда, където ще го дам и ще заведа освен аз, а цялото управление на завода ще заведем дело за клюка против него “, сподели още Иванов.

Той добави, че е наследил от февруари до май подписани контракти за 1 милиард и 200 милиона:

„ И то по времето, когато господин Стоянов е бил ръководител на борда на шефовете. Някой е водил предприятието към банкрут, това не е новото управление. Някой ще каже - доста добре - единствено че това са празни контракти. Какво са правили тези хора? Те са продавали единица продукция на завода на 5-6 компании. Тези компании са дали предплатено заплащане. Какво значи това? Това значи, че сега и това е един от най-големите ми проблеми като изпълнителен шеф. Аз би трябвало да укротявам тези компании, което е съвсем идея пердута, защото тези компании имат външнотърговски контракти, заплащат неустойки и поради тази безобразна активност, която е правил от бордът, ръководен от господин Стоянов ние сега сме застрашени да бъдем съдени за неустойки от тези компании “, сподели още Иванов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР