Няма нищо по-лесно от това да излъжеш в социалните мрежи

...
Няма нищо по-лесно от това да излъжеш в социалните мрежи
Коментари Харесай

Като кифлите: Емрах прекали с филтрите, стана оранжев

Няма нищо по-лесно от това да излъжеш в обществените мрежи с външен тип. Питайте Пиленцата от Монако, които неотдавна откриха чудото на FaceApp и към този момент Женското пиленце е напряко неузнаваемо. 

Но през годините и други родни звезди са прекалявали в обработката на фотосите. Сещаме се за Андреа, Гери-Никол, Тита... по този начин, де, най-вече дами! Но, не щеш ли и поп-фолк артистът Емрах прибегна до филтъра. А той го направи напряко оранжев:

Виж още: Крясъци, тръшкане и плач: Андреа сподели трагичните си актьорски умения в театрална сцена 

По странния " прорез " на врата на Емрах съдим, че става въпрос за визия от фотосите на някой иден клип, само че продължаваме да се чудим - за какво е оранжев? 

Впрочем тази визия ни подсети на една на Палома Митева, която също преди време замяза на анимационен воин след богатото прилагане на филтри. 

 https://www.instagram.com/palomaamitevaa/

Иначе текстът под видеото на Емрах гласи единствено " 30.11 ", което евентуално е датата за премиерата на новата му ария. Съвсем неотдавна той и брат му Фики пуснаха малко видео, в което пееха дружно и под него беше маркирана същата дата, тъй че евентуално става въпрос за един и същи план.

Виж още: Гръм в поп-фолка: Преслава разкри в какви връзки е с Галена след огромния скандал

Самият Емрах сега надъхва своите почитатели да го поддържат в една значима за него ранглиста. Става въпрос за " тийн кумир на годината ", а вярната му войска го затрупа със скрийншоти от сполучливото им гласоподаване. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР