Няма нищо по-желано от забраненото и днес ще ви покажем

...
Няма нищо по-желано от забраненото и днес ще ви покажем
Коментари Харесай

10 места на нашата планета, където няма да ви пуснат дори за пари!

Няма нищо по-желано от неразрешеното и през днешния ден ще ви покажем неразрешените места на нашата планета, където даже най-богатите хора на Земята не могат да влязат. Бункери, загадъчни зони, цели острови и подземни лаборатории – всичко това провокира забележителен интерес и е заобиколено от голям брой разнообразни смущаващи истории.

1. Змийският остров

Разположен във водите на Атлантическия океан, змийският остров е доста покрай крайбрежията на Бразилия. Това е единственото място, където населява една от най-отровните змии на нашата планета – златната усойница. За да се резервира тяхната популацията, островът е затворен вечно.

Въпреки това, когато постановат възбрана, управляващите са помислили освен за застрашените типове, само че и за хората, тъй като визитата на това място може да има съществени последици – на всеки квадратен метър има най-малко една змия.

2. Световното вместилище на семена

Огромният бункер, който се намира в Норвегия. Дълбочината му доближава 140 метра. В него се съхраняват към 100 хиляди милиона семена от разнообразни култури. Хранилището е основано при положение на съществени бедствия, които ще имат световен темперамент. Всяка страна има свое поделение.

3. Гробницата на Цин Шъхуан

Открита през 1974 година, гробницата на император Цин Шъхуан в никакъв случай не е била отпечатвана. Имаше доста деятели, които бяха срещу откритието й, като се позоваха на обстоятелството, че по време на разкопките неща, които са скъпи за науката и историята, могат да бъдат унищожени или развалени.

4. Островът Сюртсей

Той е ситуиран покрай Исландия и е образуван заради изригванията на няколко подводни вулкана по едно и също време. Съществува от 1963 година и има повърхност не повече от 3 квадратни километра. Неговата поява провокира огромен интерес измежду учени от целия свят. Островът Сурси е образен модел за това по какъв начин се ражда животът на нашата планета и, с цел да не се пречи на този развой, за непознати входът е затворен.

5. Зоната 51

До 2013 година държавното управление на Съединени американски щати старателно отхвърли всички обстоятелства и клюки за някоя си област 51, като твърди, че в тяхната страна няма нищо сходно. Сега това е най-затворената и загадъчна военна база на планетата.

Тя се намира на 135 километра от Лас Вегас и е идеално място за осъществяване на проби на нови оръжия и нови военни разработки. Според непотвърдена информация, зоната се е образувала на мястото на аварирал галактически транспортен съд с непознат генезис и заради това толкоз усърдно са се опитвали да я скрият от целия свят.

6. Островът Сентинел

Разположен е край крайбрежията на Индия и е затворен поради локалните поданици. Те към момента не са допрени от цивилизацията, тъй че индийското държавно управление реши да не се намесва в живота на племето. Но даже, когато се е случило мощно цунами, от континента са били изпратени хеликоптери, с цел да оказват помощ, туземците са ги обсипали с градушка от стрели, които единствено потвърдиха позицията да не се намесват в живота им.

7. Пещерата Ласко

Уникалният естествен феномен във Франция. По стените на пещерата има необикновени и неповторими рисунки, които са на повече от 17 хиляди години. Дълго време пещерата Ласко беше отлично място за екскурзии, само че скоро изображенията започнаха да избледняват. Установено е, че повода за това е издишаният от индивида въглероден диоксид, тъй че пещерата е била затворена от визити.

8. Островът Морган

До крайбрежието на Южна Каролина има много рисково място и това е остров Морган. На него живеят към 5 хиляди маймуни от същия тип. Те са пристигнали тук с помощта на хора от Пуерто Рико и, в случай че в началото някои са били инфектирани с херпес, в този момент всеки примат е притежател на заболяването. Строго е неразрешено на хората да се появяват на острова, тъй като това може да докара до следващи болести.

9. Тайните архиви на Ватикана

Папата има извънредно количество литература, която е включена в неговия персонален списък, ситуиран в стените на Ватикана. Само дължината на рафтовете е 90 километра. Според информацията, която за жалост не може да се удостовери, към половината от книгите и материалите са сбирки от окултна литература от целия свят.

10. Островът Ниихау

От 1864 година островът минава във притежание на фамилията Робинзон, което не разрешава на никого да живее при тях. Там няма нито интернет, нито мобилна връзка, нито пътища, нито коли, нито магазини. Електричеството се създава от слънчеви панели. Роднините, напуснали острова, могат да се върнат към него единствено по покана.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР