Няма нищо по-хубаво от това, когато една вещ стане ненужна,

...
Няма нищо по-хубаво от това, когато една вещ стане ненужна,
Коментари Харесай

VIP аукцион или битак: Какво продават родните звезди онлайн?

Няма нищо по-хубаво от това, когато една движимост стане ненужна, да влезе в приложимост на различен човек. Точно в такива случаи, когато им е време да се разделят с нещо, родните инфлуенсъри трансформират персоналните си профили в обществените мрежи в самобитни платформи за продажба, а от сторитата им сме виждали какво ли не. Всъщност ето какво!

Автомобили

Само в България, когато някой си купи нова кола, го питат коя година е създадена. Така някой като се изключи че ще каже коя е годината, ще каже и на кого е била въпросната кола! Тази година с персоналния си автомобил се раздели поп-фолк певицата Мария. Тя беше и звездата, поискала най-вече за колата си - 230 хиляди евро! 

По-късно колите си оповестиха за обмен Пиленцата от Монако и поп-фолк певицата Лидия. Пиленцата още се мъчат да вземат тройна на пазарната цена за трошката, а возилото на Лидия несъмнено си коства!

Жилища

Сещаме се и за други звезди, продавали жилищата си, само че няма по какъв начин да не споменем на първо място парцела на Луна, който тя продаваше за 1 млн. лева Причината не е единствено местоположението и размера му. Ставаше въпрос за аристократично място, което оказва благоприятен резултат върху душeвността. Това бяха думите на Луна, не нашите. 

Именно от този апартамент беше снимана и част от " Черешката на тортата " с нейно присъединяване, а фрагментите посочваха впечатляващ кич в златисто на всички места. Наистина на всички места!

Виж още: Нахални почитатели се пробват да снимат под полата на Симона, а тя без сутиен

Дрехи

Сузанита, Биляниш, Андреа, Галена, Мика Стоичкова са единствено част от родните звезди, които продават облеклата си онлайн. Тези на Мика са на най-народни цени и най-народни марки, само че останалите не си поплюват в сумите, които са оповестили за парцалките си.

Чинии

Да, и това се случи в родния елит. Позабравената поп-фолк певица Вероника продаде цялата си посуда - чинии, вилици, лъжици. Става въпрос за тези от нейно заведение, което не се увенча с триумф и ѝ се наложи да търси каквито и да са пари за оборудването. 

Дивани, столове, маси

Какво бихте споделили за диван, фотьойл и холна маса, които крещят " кич "?! Защото тъкмо такива продава Джулката. Само се чудим с какво ще ги размени.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР