Няма нищо по-хубаво от една топла жилетка, в която да

...
Няма нищо по-хубаво от една топла жилетка, в която да
Коментари Харесай

15 къси жилетки за по-елегантна и топла есен

Няма нищо по-хубаво от една топла жилетка, в която да се сгушим в хладния есенен ден. И в случай че вкъщи го вършим с някоя обемна и дълга, то в ежедневния стайлинг избираме някой от тъкмо тези модели, които ви демонстрираме през днешния ден. Една шопинг селекция, на която надали има момиче, което да устои, а и в която ви демонстрираме част от моделите в новата сбирка на нашия бранд.

Дори и през лятото откри метод да стане част от стайлинга на звезди и инфлуенсъри, несъмнено, в доста по-летен вид. Сега обаче я виждаме както от фини, по този начин и от по-груби плетива, само че и при двата разновидността тя стои извънредно елегантно – без значение дали я комбинираме с дънки като французойките, с къса или миди пола, с необятен панталон или е нежно разкопчана. Точно по тази причина тя има своето непокътнато място в капсулния ни дрешник и то всесезонно.
               

Тази есен обаче сме раздвоени сред жилетките в неутрални тонове като бежово, екрю, кафяво, тъмносиньо и сиво, които елементарно могат да се съчетават както с разнообразни принтове, по този начин и с едноцветна долна част в същата тоналност за изтънчен монохромен тоалет. Но пък няма по какъв начин да не изберем и някой модел в по-ярък звук като жълто, розово, зелено или синьо, които се открояват измежду облеклата и аксесоарите този сезон. Райето също е must have – било то в бяло и алено, бяло и черно или бяло и синьо тъкмо като най-актуалните пуловери, които неотдавна ви.

Вижте цялата ни селекция в галерията ни!

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР