Няма никаква нужда от преучредяване на държавата – това е

...
Няма никаква нужда от преучредяване на държавата – това е
Коментари Харесай

Първан Симеонов: През 10 години избираме голям нов, който да изчисти предишния

Няма никаква потребност от преучредяване на страната – това е политически девиз, просто има ротация във властта, сподели в изявление за БНР политологът Първан Симеонов, изпълнителен шеф на „ Галъп интернешънъл болкан ”.
„ Българският народ прави едно и също пред десетина години. Това е напълно същото – Борисов е Слави Трифонов, това е едно и също като политическо събитие , само че към този момент не го прави толкоз уверено, тъй като го е виждал. “

Според Симеонов оферти като това за кръгла маса основават илюзията, че постоянно би трябвало да започваме изначало.

Като един Сизиф - с тази заблуда през 10 години ние избираме един огромен нов да почисти предходния огромен нов . “
Първан Симеонов смята сегашния модел на ръководство не за тотално привършен, само че за много изхабен. 
„ Просто получихме материализация на митинга в урните. Имаме мощни протестни партии, имаме и мощен ГЕРБ . “
Относно разновидността на ГЕРБ за кабинет в предаването „ Преди всички “ Първан Симеонов уточни, че ще бъде забавно дали ще имаме плакатно държавно управление, което да наподобява прелестно , тъй като се знае, че няма да просъществува или сериозен опит да се прави кабинет .

Анализаторът вижда вид в това трите партии от митинга да създадат държавно управление, като одобряват ненатрапчивата, по думите на Корнелия Нинова, поддръжка на Българска социалистическа партия. Пред „ ИТН “ на Слави Трифонов има два пътя – или да замязят на част от играта, приемайки поддръжката на Българска социалистическа партия или да отидат на нови избори.

И двете варианти са пукотевица в тъмното сега . “

На доктрина има алтернатива вълната за Има Такъв Народ да продължи нагоре, само че след подмладяването на вота на 4 април поради ковид и страховете на по-възрастните гласоподаватели, при избори през лятото младежите могат вместо да гласоподават, да пият бира в парка , означи политологът.

Мълчейки, Слави заобикаля това, което Хаджигенов направи , разяснява Първан Симеонов. По думите му „ явно Слави Трифонов става политик и не прави грешките на доста други като него “.

И разновидността Беров, и разновидността Орешарски са известни, когато партиите се дръпват и оферират специалисти, добави Симеонов. По думите му обстановката с ковид обаче е посочила „ какъв брой ужасно нещо е, когато специалистите бъдат оставени да господстват “ и да се регистрират единствено пред личната си съвест, която някои експертни среди са „ позагубили “.

 Цялото изявление слушайте в звуковия файл.  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР