Няма недостиг на голям брой медикаменти в системата. Ако има

...
Няма недостиг на голям брой медикаменти в системата. Ако има
Коментари Харесай

Марешки иска образователен ценз за детските надбавки

" Няма дефицит на огромен брой лекарства в системата. Ако има дефицит, той е за лимитирани типове медикаменти, а не е всеобщо ", сподели пред БНР водачът на " Воля " Веселин Марешки, заместник-председател на Народното събрание. В качеството на огромен предприемач в областта на фармацията той съобщи, че фармацевтичната промишленост е реагирала задоволително бързо, с цел да навакса появилите се неналичия на лекарства.

Той акцентира, че не би трябвало да се насочва експанзия против лекарите и фармацевтите. Във връзка с ограниченията за преодоляване на пандемията Марешки акцентира, че така наречен зелени коридори за извършване на покупки на възрастни хора са неработещи в този тип, в който са наложени от властта.

" Тази мярка бих я окачествил като подражаване на активност, само че останалите са работещи. Не би трябвало да разрешаваме затварянето на страната, тъй като се нанася огромна щета на бизнеса. По-добре е да се вземат каквито и да е ограничения, само че да не се затваря страната ". Лидерът на " Воля " дефинира отдръпването на предлагането на ГЕРБ за детски надбавки за всяко дете като игра, в която другата част от ръководещите да изиграят пиар ход и да се " създадат на корави " и с помощта на техния напън това да се върне отново като предложение:

" Не подоходният аршин би трябвало да е реалност, а да се направи учебен аршин. Хората, които не са си създали труда да вървят на учебно заведение, да нямат право на детски надбавки, да нямат право да гласоподават и на доста други неща. Те са нарушители, тъй като нарушават закона. Не могат да черпят права от престъпление ". По думите му хазната се цялостни и ще има пари и за служителите на реда, и за лекарите. От " Воля " ще упорстват в Бюджет 2021 да има средства за помощ при раждане на всяко дете и за увеличение на пенсиите. Марешки напомни, че те упорстват за унищожаване на партийните дотации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР