Няма на света хора, като тия..., припява си Галена Истинското

...
Няма на света хора, като тия..., припява си Галена Истинското
Коментари Харесай

Галена и DJ Дамян предизвикаха фурор с просташки скеч

„ Няма на света хора, като тия... ”, припява си Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, до момента в който простира на балкона. „ Съседке, доста ти е огромен ”, провиква се диджей Дамян изпод, до момента в който мие колата си с маркуча. „ Кое, бе, Дамяне? ”, пита тя и се подхилква. „ Балконът ”, отвръща Дамян, подхлъзва се, евентуално от неспокойствие, щом Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и се надвесва с „ огромния балкон ”, само че се задържа за капака на колата.

„ Еми, да ти отива на маркуча! ”, отвръща му тя. В този миг, иззад висящ пъстър килим изскача Албена Михова с телена тупалка: „ Галеноо, да влизаш вътре. А ти да си прибираш маркуча. Не виждаш ли, че е още дребна? ”. „ Спокойно, ма, лельо! Така, като я виждам, никак не ми наподобява дребна ”, оправдава се Дамян. „ А-а-а! А таз тупалка по какъв начин ти наподобява? ”, скастря го Албена.

С този дебелашки скеч стартира новият дует на Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и и диджей Дамян „ Made in Bulgaria ” по музика на румънския хитмейкър Кости Йонита. Само в профила на пайнерката песента към този момент има над 1 млн. и 400 хиляди гледания в Youtube. Парчето звучи отвред, а благата сценка, с която започва, е шлагер в обществените мрежи. В „ Тик-ток ” младежите се надпреварват кой ще я изиграе най-правдоподобно и смешно, като не подминават и финала, в който диджей Дамян и Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и са в функциите на съпрузи, а просторът е към този момент в хола им.
 

Двамата се познават от повече от 14 години. Още преди да започва музикалната си кариера, Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и била фенка на Дамян. Гледала го в хумористичното предаване „ Динамит ”. Слушала и песните му. Емоцията й била огромна, когато през 2008 година с Дамян записват дуета „ Сама ”, който бе много известен. Това е първият дует на певицата от Смядово, която тогава е измежду младите звезди на „ Пайнер ”, само че доста скоро се подрежда до огромните имена в сектора. През годините Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и и Дамян резервират другарство, срещат се по участия. През 2020г. певицата даде изявление на сътрудника си в канала му Youtube, разяснявайки по какъв начин се оправя в пандемията. И тогава двамата си дадоха обещание, че би трябвало да създадат втори дует. Явно са подхванали съответни стъпки малко по-късно изявление, тъй като музиката на „ Made in Bulgaria ” е позната от „ Artileria ” – песента на румънския хитмейкър с Dani Mocanu от 2020 година

„ Гальо-о-о! Какво стана с бирата, ма? ”, провиква се Дамян от дивана – към този момент в наши дни. „ Носи се ”, влиза Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и по пеньоар. „ Ма, тя, пари, ма! ”, възкликва Дамян. „ Бирата му парела! ”, възмущава се Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и и добавя с по-мек глас: „ Важно е, жена ти да е гореща. Хайде идваш ли ”. „ Идвам! Там, по този начин и по този начин никой нищо няма да вкара ”, отвръща Дамян, става и потегля след нея, като се почесва по задника.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР