Няма място за страх, особено когато носиш националната фланелка, категорична

...
Няма място за страх, особено когато носиш националната фланелка, категорична
Коментари Харесай

Емилия Димитрова: Няма място за страх, когато играеш за България!

Няма място за боязън, изключително когато носиш националната фланелка, безапелационна бе Емилия Димитрова след класиране на България за финала в Златната лига по волейбол.

" Лъвиците " победиха Чехия с 3:0 в Русе и в неделя ще се изправят против Хърватия в борба за трофея.

Емилия Димитров изигра още един мощен мач. Тя благодари на публиката за топлото посрещане и безрезервната поддръжка.

Снимка: cev.eu

" По време на химна и най-после, когато поздравихме публиката... с изключение на настръхване и сълзи, възприятието на цялостни сърца... Отдавна не сме играли пред аудитория, и възприятието да играем против българска аудитория, тук в България, пред цялостна зала... Нямам думи да опиша това, което изпитахме. Благодарни сме за организацията. Страхотно топло посрещане! ", сподели тя след края на дуела.

България ще се опита да завоюва втори трофей от Златната лига след този от 2018 година Преди това " лъвиците " изгубиха 2 финала - през 2012 година точно от Чехия и през 2010 година от Сърбия.

" Няма място за боязън, изключително когато носиш националната фланелка. Разбира се, от време на време не се получава, само че не мисля, че някоя от нас има боязън или подозрения кое по какъв начин би трябвало да се извърши. Силно се надявам на следващия ден още веднъж да зарадваме публиката ", добави Димитрова.

Снимка: cev.eu

Финалът България - Хърватия може да гледате директно по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg на 20 юни от 20:00 ч.!

От 17:00 ч. пък е мачът за третото място в Златната лига сред Испания и Чехия! Той също ще бъде излъчен по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР