Няма лидерски срещи с ПП-ДБ от доста време. Решението е

...
Няма лидерски срещи с ПП-ДБ от доста време. Решението е
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ имат всички министри, 2/3 областни управители. Ако някой си мисли, че 30 депутати могат да извиват ръцете на 69 народни представители - това няма да се случи

Няма лидерски срещи с ПП-ДБ от много време. Решението е каквото се схванат Денков и Габриел. Нашите депутати не са пионки и пешки, с цел да гласоподават по някакъв метод. Когато дойдат Денков и Габриел за и ни убедят, че би трябвало да гласуваме за кабинета, ще гласуваме. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 
Запитан дали въпреки всичко има евентуална дата за ротацията, Борисов отговори: Около 6 март. " Днес Денков и Габриел са дружно в Мюнхен и ще употребяват времето да си приказват. Правят си разбори, изслушват министри. Ние не участваме в това ", отсече Борисов.
 
" Една НЕкоалиция изисква високо равнище на политическа просвета. Когато си назначен с подписите на двама души, когато си получил поддръжката на толкоз депутати от една партия, разумното е по значими въпроси да информираш тази партия. Това не е направено. ПП-ДБ имат всички министри, 2/3 регионални шефове. Ако някой си мисли, че 30 депутати могат да извиват ръцете на 69 народни представители - това няма да се случи ".
 
Ако би трябвало да сме откровени, ние сега сме оставили едни хора да се учат да ръководят. Пълен застой във всичко, нищо не се строи. Само се измислят розови изречения какво е било направено, а в действителност скандал след скандал, сподели още той. Ротацията може да не се случи на 6 март. Нека първо се стигне до ротация, доста сме надалеч - доста приказки от " Промяната " ни отдалечиха от ротацията. Денков да не помни за егото си, отговори Борисов на въпрос дали би желал оставката на регионалният шеф на София Вяра Тодева.
 
" В спортно министерство ги заловиха с десетки хиляди лв. рушвет, когато ми споделиха, че е за чистачката, аз не съм доверчив и не им повярвах. Още не сме чули от Политическа партия за кого са. Не можем да поддържаме корупционни схеми ", добави Борисов. 
 
" Един гръцки предприемач изясни пред малките екрани, че е бил подложен на напън. И единственото пояснение, което чух по въпроса е, че Асен Василев не можел да знае всичко. Когато нещо се случваше в България, всички въпроси бяха към мен - даже гръм да беше блъснал някой. Питахте мен! А в този момент слушам, че не можел да знае всичко ".
 
Денков персонално мен ме плашеше с оставка поради " Лукойл ". И нищо от това не се случи. А милиарди отидоха при Путин. Работеха с евтиния съветски нефт и генерираха големи облаги, приключи Бойко Борисов. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР