Няма лъжа, няма измама Лора Георгиева показа наедряло коремче Синоптичката е

...
Няма лъжа, няма измама Лора Георгиева показа наедряло коремче
Синоптичката е
Коментари Харесай

Лора Георгиева показа бременно коремче! И си осигури доживотна издръжка от милионера

Няма неистина, няма машинация Лора Георгиева сподели наедряло коремче

Синоптичката е бременна от милионера  Лазгин Маджид и на драго сърце демонстрира „ билета си за доживотна прехрана “.

Брюнетката към този момент има една десетгодишна щерка от връзката си с разстреляния предприемач Борислав Манджуков. Брюнетката е позната с това, че няма по какъв начин да обърне внимание на мъж, в случай че той не е „ тъпкан с пари “. Всичките й гаджета, след разстреляната й половинка, са „ нахално богати “.

Освен като милионер и брат на брачна половинка на Жаси от „ Сделка или не “, Лазгин е прочут и като бивше гадже на една от дамите на Благо Джизъса-Христина Витанова.

Въпреки че единствено се  похвали с наедряло коремче, без годежен пръстен или предложение за брак, Лора Георгиева си е осигурила доживотна прехрана с детето, което ще роди на богаташа.

И какво от това, че брат му Ариф и брачната половинка му Жаси Маджид не я утвърждават за родственик. Те не симпатизират на кандидат-снахата, тъй като со уверени, че Лора е с Лазгин единствено и само поради парите и охолния живот, който тя мечтае да й обезпечи.

„ Как Ариф и Жаси да я харесват, като знаят, че Лора е сдушила и даже бременна от Лазгин от интерес. Та тя е с него единствено поради парите, само че има още доста мъже, които се ловят на триковете на дамите златотърсачки. И като се осъзнаят, към този момент е прекомерно късно ", споделят фейсбукари.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР