Няма какво да го увъртаме - лятно ни е, предвкускваме

...
Няма какво да го увъртаме - лятно ни е, предвкускваме
Коментари Харесай

Банските на ЛЯТО 2020: най-важното накратко

Няма какво да го увъртаме - лятно ни е, предвкускваме солта по кожата, коктейлите и слънцето в очите. А с цел да добием оня обичан шоколадов тен, ще би трябвало да се съблечем по бански.

Нека не се отчайваме поради провалените си проекти за идващите месеци. Има доста способи да заредим тялото си с витамин D. В краен случай даже можем да превърнем балкона или задния си двор в спонтанен плаж.
Как да планираме първата си отмора след пандемията 8 фотоси  Как да планираме първата си отмора след пандемията  Как да планираме първата си отмора след пандемията  Как да планираме първата си отмора след пандемията  Как да планираме първата си отмора след пандемията
Знаем доста добре, че банският не може да е просто бански. Плажният стайлинг има значимата задача да защищава от прегряване и изгаряния, само че и стилната функционалност да ни прави безупречно стилни.

Тази година на мода са смелите решения, които са не просто облекло за плажа, а фешън поръчка и израз на нашия персонален жанр. Разгледайте в нашата изложба настоящите трендове в банските костюми, които към този момент превзеха стилните сцени по света:
Банските на ЛЯТО 2020: най-важното в резюме 7 фотоси  Банските на ЛЯТО 2020: най-важното в резюме  Банските на ЛЯТО 2020: най-важното в резюме  Банските на ЛЯТО 2020: най-важното в резюме  Банските на ЛЯТО 2020: най-важното в резюме
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР