Няма как две междуведомствени комисии да изземат функциите на държавата.

...
Няма как две междуведомствени комисии да изземат функциите на държавата.
Коментари Харесай

ГЕРБ за Балкански поток: Пак се лъже

Няма по какъв начин две междуведомствени комисии да изземат функционалностите на страната. Вярно е, че през последните 7 месеца държавното управление на Петков погази институциите и законите. Няма по какъв начин междуведомствена група да се произнесе по всички законови въпроси. Това съобщи Теменужка Петкова от ГЕРБ на брифинг в централата на партията в отговор на излезлите резултати от инспекцията, разпоредена преди два месеца от някогашния министър председател Кирил Петков, която да откри дали има престъпления и нередности при строителството на " Балкански поток ".

" Първото нарушаване, което настояват, че е осъществено, е за така наречен " Пътна карта ". От това прессъобщение излиза наяве, че хем я има, хем ДАНС им я предоставила. Тоест още веднъж ставаме очевидци на следващата неистина. Тази Пътна карта съставлява нищо друго с изключение на паметна записка насреща. Затова ги е гняв, тъй като не можаха нищо да извлекат от тази Пътна карта. За разлика от тях в никакъв случай не сме подписвали неизгодни контракти и меморандуми, ще кажа единствено Gemcorp и с това се изчерпва въпросът ", разяснява Петкова.

Тя показа и писма, които тя е изпратила до Министерство на околната среда и водите във връзка със спазването на екологичното законодателство, защото съгласно междуведомствените групи има нарушавания в екозаконодателството.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР