Няма как да се стигне до там, че да не

...
Няма как да се стигне до там, че да не
Коментари Харесай

Адвокат Димитров: Твърденията на Семерджиев в съда са просто лоша стратегия

Няма по какъв начин да се стигне до там, че да не се знае кой е карал колата на Семерджиев по време на тежката злополука, лишила два живота в столицата. Вещите лица го споделят. За мен новите изказвания на Семерджиев са неприятна тактика. 

Това разяснява пред Нова тв юрист Пламен Димитров, бранител на фамилията на Хариет Стоянович.



Във времето какво ли не се сподели - че бил похитен, пъхнат в багажника, че не е карал въобще колата. Твърдеше, че момче и момиче желали колата за тестдрайв, след това станаха две девойки. Първо сподели, че не ги познавал, а след това реши да даде имената и ЕГН-ата им, като изиска това да стане дискретно. Съдията изиска да му даде на листче данните на тези хипотетични хора, с цел да се види дали такива въобще съществуват, описа той.

Вчера неговият юрист изиска изменение на мярката му за неотклонение, само че никой съд няма да я промени, защото това е преди изговаряне на присъда. Изглежда това е тактичност да се отсрочи съвещанието на съда на 21 април. Не знам за какво желаят отсрочване, разяснява той.

Сега към този момент чакам една оптималната присъда и се надявам съда да му я даде, уточни юристът. 

За мен стана ясно от държанието на Семерджиев от самото начало, че той е покровителстван от някого. Така да караш в града, да слагаш полицейски лампи, да караш дрогиран с опиати в колата си, очевидно си има настойници, уточни той.

Мвого въпроси към него остават без отговори, добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР