Няма как да поемем всички отговорности на управлението. Ние имаме

...
Няма как да поемем всички отговорности на управлението. Ние имаме
Коментари Харесай

Волен Сидеров не е гневен на ДПС

Няма по какъв начин да поемем всички отговорности на ръководството. Ние имаме 27 депутати. ГЕРБ е ръководещата партия и това е ясно. Ние сме съдружни сътрудници. Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия водачът на "Атака " и ръководител на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров.

"ОП сме коалиция от три партии, които минаха през доста тежки моменти. "Атака " избира да бъде сплотяващия детайл в обединението Оперативна програма. Ние желаеме да бъдем балансьор, тъй като имаме най-дълъг опит в Народното събрание от трите партии. Имаме управническа стратегия, която съблюдаваме и изпълняваме ", безапелационен беше той. "Гледах при вас едно присъединяване на Мустафа Карадайъ, който направи доста внушения, че присъединяване на патриоти във властта е ужасно и неприемливо.

На тях това им е работата, само че това са погрешни внушения. Нито в Брюксел, нито във Вашингтон има някакви обструкции за присъединяване на Оперативна програма в държавното управление. Напротив. България е постоянна. Гневът не постоянно води до положителни неща. Няма защо да съм ядосан на Движение за права и свободи. Те си приказват техните неща, които хората схващат, че са погрешни. Ние приказваме нашите неща и си вършим нашите работи. Мисля, че свършихме доста хубави неща ", разгласи Сидеров.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР