Няма как да не признаем, че една от плеймейтките, които

...
Няма как да не признаем, че една от плеймейтките, които
Коментари Харесай

Какви мъже харесват плеймейтките: Любопитно признание от Моника Валериева

Няма по какъв начин да не признаем, че една от плеймейтките, които съумяха да " впрегнат " славата си и да се възползват от нея по един добър метод. Тя стана бизнес дама със собствен бранд козметични артикули, като напълно скоро се чака и нова изненада от нея.

Това, което прави усещане от нейния Instagram профил, е, че тя пътува ужасно доста! 

Вероятно точно тези пътувания са станали мотив за спекулации по отношение на това кой е мъжът до ней, който спонсорира тези екзотични бягства, станаха мотив за гневна обява на Моника.

В нея тя се заканва да съди медии, намеквали, че пътува и крие " чичко паричко ". И демонстрира хората, с които в действителност пътува - приятелки, измежду които и Андреа, както и татко ѝ. 

Че една бизнес дама може да спонсорира сама пътуванията си, е ясно. Но въпреки всичко се зачудихме - какви ли мъже харесва Моника Валериева. И отговорът не закъсня.

В поредност въпроси и отговори в Instagram почитатели попитаха какъв вид мъже харесва (признаваме си, не я питахме ние).

В отговор Моника призна, че външният тип и височината я сграбчват, само че никога не си пада по " нацепени " мъже. Освен това държи мъжът до нея да е предан, виновен и упорит.

Такъв сега до нея няма, в действителност няма никакъв. Неведнъж Моника е споделяла директно инепряко, че се любува на свободата си. 

Източник thumbnail:https://www.instagram.com/monikvaleriee/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР