Няма как да не харесваме Тина Кунаки - 24-годишната екзотичната

...
Няма как да не харесваме Тина Кунаки - 24-годишната екзотичната
Коментари Харесай

Тина Кунаки и брат й - голи, диви и красиви

Няма по какъв начин да не харесваме Тина Кунаки - 24-годишната екзотичната хубавица, в която се влюби френският артист Венсан Касел. Харесва ни и да ги виждаме дружно - тя млада, дива и безумно красива, той - 30 години по-възрастен от нея, автентичен, несравним и все по този начин секси.
 Венсан Касел, Тина Кунаки и новата татуировка на артиста
Какво направи Венсан Касел от обич

Завинаги дружно

Екзотичната хубост на Тина носи и 21-годишният ѝ брат Закари, или Зак, с който си наподобяват поразително. Той също върви по нейните стъпки и става все по-търсен и сполучлив модел.

А когато двамата застават пред обектива на международно известния фотограф Марио Тестино, полуголи и съвсем идентични, се получава нещо поразително.

Двамата нямат никакъв проблем да влязат в ролята на задгранични островитяни, каквато е и концепцията на Марио Тестино. Екзотичният им външен тип е резултат от неповторимо разбъркване на гени - майка им е италианка, а татко им е от Того, напомня Spletnik.

Всъщност, Тина и Зак не за първи път театралничат дружно, само че в тази ситуация, пред обектива на майстора на фотографията Марио Тестино, двамата са по-интимни и извънредно свободни. И няма спор, получило им се е.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР