Няма как да минем без клишетата за празниците. А те

...
Няма как да минем без клишетата за празниците. А те
Коментари Харесай

Звездна Коледа: Как Галена, Светлана Гущерова, Тита и още инфлуенсъри посрещнаха празниците

Няма по какъв начин да минем без клишетата за празниците. А те гласят, че Коледа е най-семейният празник, като по традиция посрещаме Рождество вкъщи, с претрупани трапези и с най-близките. Родните звезди не вършат изключение. Ето по какъв начин посрещнаха празниците те:

Виж още: Годината на скандалните раздели: От излагациите на Джулиана и Илиян до Симона Загорова и Даниел 

Светлана Гущерова

Тя и брачният партньор ѝ се върнаха от късото виенско премеждие, само че за Бъдни вечер към този момент си бяха вкъщи. Празникът е двоен за инфлуенсърското семейство, тъй като мъжът на плеймейтката въпреки всичко е Християн и на Коледа има имен ден. " Щастлива съм да те нарека собствен брачен партньор и татко на нашите деца! Бъди нашата здрава и мощна опора. Пожелавам ни да бъдем все по този начин сплотено и щастливо семейство, да се обичаме, поддържаме и почитаме във всеки миг и вечно ", написа тя под празничното селфи.

Джулиана Гани

Тук ни беше изключително забавно по какъв начин Джулката ще посрещне празниците, поради че тя към този момент е единствено официално фамилна жена. Е, не разбрахме! Моделката качи фотография от фотосесия във връзка празника, а на сторита по този начин и не стана ясно с кого и къде е чествала. 

Виж още: ТЕСТ: Избери си коледна декорация и ще ти кажем какво ще ти донесе Дядо Коледа

Кристиан Кирилов и Джулия

Инфлуенсърското семейство по традиция посрещна празника в фамилни условия и с коледни пуловери. Двамата ни пожелаха уют, светлина и обич. 

Мика Стоичкова

Дъщерята на Христо Стоичков рядко ни демонстрира фрагменти от персоналния си живот, само че го направи по Коледа. Тя ни сподели щерка си Миа. Момиченцето е пораснало много, само че по този начин и не разбрахме за какво в хаштаговете под фотографията участва думата водка.

Деси Слава

Певицата качи селфи със сина си. Пожеланията ѝ са много тривиални, само че няма по какъв начин да не отбележим, че от фотографията отсъства ММА боеца Благой Найденов. Явно това е следващото удостоверение в посока на изказванието, че двамата са се разделили. 

Виж още: Любовната история на Андрей от " Игри на волята " и красивата му брачна половинка Ксения

Тита

Е, Тита не разгласява обособени фотоси във фийда си от празника, само че пък на стори видяхме, че тя е майсторът зад празничната софра на Бъдни вечер. Тя е замесила питка, сготвила фасул, сарми... Ех, завиждаме му на Недко!

Изображение: https://www.instagram.com/svetlanagushterova/
https://www.instagram.com/galena1/
https://www.instagram.com/kristiankirilov13/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР