Няма как да има импийчмънт на Румен Радев, защото няма

...
Няма как да има импийчмънт на Румен Радев, защото няма
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: Срещу мен има машина, която всеки ден бълва по 3 клевети

" Няма по какъв начин да има импийчмънт на Румен Радев, тъй като няма настоящ парламент. Той за пръв път сподели, че е знаел авансово за двойното поданство на Кирил Петков. Румен Радев съобщи, че всеки трябвало да се води от сърцето си. Не съм писал текстове за попфолк песни.

Срещу мен има машина, която всеки ден бълва по 3 клюки, които до края на акцията ще станат 100. Това са неща, за които не знаех за себе си. Нека да кажа ясно - нямам сестра! С госпожа Митева споделяме преди всичко, че протягаме ръка към всеки български жител. Това звучеше наивно преди 3 седмици, само че през днешния ден всички претенденти го споделят ". Това съобщи проф. Анастас Герджиков пред Българска национална телевизия.

" Нека всички претенденти за президентския пост да кажем на хората да се имунизират, с цел да излезем от здравната рецесия, да се обединим към това. Не е работа на президента да замества служебната власт, а да откри метод за разговор. Искам всички жители да гласоподават и да реализираме общество на духа ", сподели още проф. Герджиков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР