Няма жена, която да не си е задавала поне веднъж

...
Няма жена, която да не си е задавала поне веднъж
Коментари Харесай

Има 13 неща, които карат един мъж да се влюби

Няма жена, която да не си е задавала най-малко един път въпроса какво притегля мъжете, по какъв начин се влюбват. Външният тип несъмнено има значение, само че не е всичко, не е задоволително, с цел да се влюби един мъж. Колкото и красива да е една жена, да е добра държанка, в случай че не е съчувствена, забавна като персона, в случай че е все отрицателно настроена към живота, мрънкаща, тя ще отблъсне евентуалните сътрудници от себе си. Мъжът може да е заинтересован от външността, само че това не му е задоволително, с цел да реши да има любовна връзка и да се влюби. 
Според западни изследвания, междинното време, належащо на мъжете да се влюбят е 88 дни, а на дамите към 134 дни. Похот, привличане, обвързаност...
Така се движат прочувствено мъжете, само че какво ги кара да се влюбят в една жена?

1. Първото му усещане от вас.

2. Сходни ползи. Общата основа основава занимателни диалози и ви разрешава да споделяте ползи и да създавате трайни мемоари. 

3. Емоционално привличане. Нещото, което мъжете желаят от една жена, само че в никакъв случай няма да си признаят, е да бъде приемаща, а не непрекъснато критикуваща, драматизираща.

4. Поискайте мнението му, това ще го накара да се почувства потребен, оценен.

5. Взаимно ентусиазъм. Когато един мъж откри жена, която да го въодушевява, той се усеща приключен. А това не може да се случи с всяка евентуална партньорка.

6. Оставяте го да поеме отговорност, да е предприемчив. Ако да вземем за пример ви е харесал ресторантът, който той е избрал, споделете го и го попитайте дали знае и други приятни места за вас, които да ви покаже.

7. Споделете му какъв брой се гордеете с него, с това, което реализира в работата, връзката ви, в подобряването на навиците си (ако да вземем за пример е почнал да спортува, да се храни по-здравословно и т. н.). 

8. Имайте свои ползи, развивайте се като персона. Една жена не трябва да губи себе си поради връзката, тъй като стартира да става безинтересна за мъжа до себе си. 

9. Преоткрийте своята женска сила, женственост. Бъдете чувствена, нежна.

10. Успявате да му създадете приятна атмосфера, без непотребни драми и това да го натоварвате с персонални проблеми още при започване на взаимоотношенията ви, очаквайки той да ги позволи.

11. Бъдете уверена, само че му позволявайте да се прояви като мъж. Мъжете се влюбват в дами, които излъчват убеденост, само че не и в такива, които декларират, че могат да се оправят с всичко и не им би трябвало мъж.

12. Не споделяйте всичко за себе си още при започване на взаимоотношенията ви. Мъжете се влюбват в дами, които не престават да бъдат ненапълно тайнственост. Когато нещата стартират да стават прекомерно комфортни сред вас, разкрийте още малко от вашата забавна персона.

13. Бъдете грижовна, само че не и завладяваща. Всеки обича да бъде обгрижван, само че не се превръщайте в партньорка, която не стопира да се държи с него като че ли е малко дете и има потребност от непрекъснати грижи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР